Aranyosi Pétert humora segítette ki

Nem Dombóvári István volt az egyetlen stand up humorista, aki átesett a koronavíruson. Mint ismert, decemberben Aranyosi Péter is elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan súlyosra fordult, hogy nem maradhatott otthon. A humoristát a nehéz helyzetben is humora segítette ki. Mint a Showder Klub humorista elmesélte, már volt két oltása, amikor elkapta a vírust, ami nem volt kellemes. Amikor lebetegedett, és kiderült, hogy coronavírusos, azonnal szólt a Dumaszínház üzemorvosának, dr. Szlávik Jánosnak, aki azt tanácsolta, vegyen egy oxigénszintmérőt, és megmondta, milyen értéknél menjen azonnal kórházba. Amikor a humorista nem kapott levegőt, és bement a kórházba, ott derült ki, hogy tüdőgyulladása van. Oxigént és infúziót kapott, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lett.

A stand up humoristára jellemző, hogy még légzésrásegítés közben is a csibészes gondolataival tartotta magát jókedvűen. Szerencséje is volt, hogy néhány nap kórházzal megúszta a koronavírus fertőzést, amiből talán majd egy újabb vicces sztori és egy furcsa mellékhatás marad csak.
Mindenesetre januártól újra járja az országot Mesteremberek című új önálló estjével, valamint a 2021-ben bemutatott, Vida Péter Karinthy-gyűrűs színésszel közös műsorával, a Miskolci gyökerek esttel.

 

Aranyos Péter es Vida Péter humoristák