Fábry Sándor humorista műsorai

Új humorista nagyágyúval, a hazai stand up előadók legkarakteresebb, első számú fellépőjével, Fábry Sándorral bővült januártól a Stand up humoristák csapata. Fábry Sándor humorista műsorai a immár irodánktól is megrendelhető. 

Fábry Sándor stand up comedy műsorait  művelődési házak, közművelődési intézmények részére ajánljuk. 

Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető, dramaturg Érdemes Művész. Az 1990-es évek elején figyeltek fel először humorára. Rövid idő alatt számos kabaréműsor konferansziéja, önálló betétek szerzője lett a Rádiókabaréban. Az 1998-as humorfesztivál szóvivője volt. 1994-ben a Soros Alapítvány jubileumi (10 éves), ünnepi műsorát vezette nagy sikerrel. 1994–95 között a Merlin Színházban „A pincér közbeszól” című improvizatív műsorával lépett fel, majd pedig az Új Színházban tartott önálló estet „A Fábry” címmel. 

1998-tól önálló műsora volt a tv-ben, mely kezdetben az MTV-n „Esti Showder Fábry Sándorral” címen, majd az első évad végén átkerült az RTL Klubhoz, ahol 2011-ig futott, kéthetente csütörtökön 21 óra 10 perctől ugyanazon a címen. A műsorba főleg ismert magyar személyiségeket (írók, költők, színészek, humoristák, sportolók stb.) hívtak meg, de szerepeltek már különböző nemzetiségek, vallások, közszervek (például rendőrség, tűzoltóság) képviselői is, akik általában valamilyen velük megesett humoros történetet meséltek el. 

A műsor állandó rovata volt a „Dizájn Center”, a show egyik legnépszerűbb eleme, amely főleg az elmúlt 30–40 évben gyártott és a kereskedelemben egykor kapható termékeket vett górcső alá, nosztalgikus emlékeket is megidézve. A műsor ezen részéből DVD is forgalomba került. 2009. szeptember 17-én debütált a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként. 

Fábry Sándor 2012-től  visszatért a Magyar Televízió képernyőjére, ahol „Fábry” címmel indított a humorista műsort. Televíziós szereplései mellett számos újságban is publikált már. Írásai megjelentek a Playboy, az Elite Magazin és a Filmvilág hasábjain. 

Fábry Sándor stand up humorista műsora