HUMORISTA RENDELÉS ÁRAK

Showder Klub humoristák rendelése kedvező áron

Mennyibe kerül egy humorista műsora?

Hogy alakulnak ma a humoristák árai? – teszik fel sokan a kérdést.

A humorista rendelés árak, akár csak a zenészek és zenekarok esetében igen változóak. A hazai humoristák műsorai nagyon népszerűek a rendezvényeken, legyen az falu- vagy városnap, céges rendezvény, születésnap, szállodai rendezvény vagy fesztivál. 

De mennyibe kerülnek pontosan a népszerű Showder Klub és Rádiókabaré humoristák műsorai? Mi az ára Aranyosi Péter, Badár Sándor, Fábry Sándor, Kőhalmi ZoltánTrabarna, Rekop György, Bruti, Somogyi András, Aradi-Varga, Szikra László és humorista társaik műsorának? 

A humorista árak, akár csak a zenészek és zenekarok esetében igen változóak. 

Lehet drágább és olcsóbb humoristákat is találni, attól függően, hogy mennyire ismert az adott előadó. A tévéműsorokban – Pl. Showder Klub, Comedy Central bemutatja – látott humoristák fellépési díjai jelentős mértékben eltérhetnek a kevésbé ismert előadók áraitól. A humorista rendelés a rendezvényekre nem a legolcsóbb mulatság, de a költségek – a stand up fellépők árai – így is jóval szerényebbek, mint a zenei előadók, együttesek, vagy komplett színházi produkciók esetében.

Humorista árak - Aranyosi Péter humorista rendeles
Humorista árak - Kőhalmi Zoltán

De mégis, mennyit keres egy humorista?

Ezt a kérdést is sokszor felteszik, amikor a stand up humoristák árai szóba kerülnek.
A humorista rendelés árak, a többi előadóművészhez hasonlóan nagyon eltérőek. A Forbes a nyilvános céges pénzügyi beszámolók alapján nemrég összeállította a pénzügyileg legsikeresebb magyar stand up humoristák toplistáját. 

Nem meglepő módon 2021-ben a legnagyobb sztárnak számító Bödőcs Tibor végzett az élen, aki 118 millió forintos árbevétel mellett 98 milliós profitot termelt.

A Dumaszínház humoristája, a népszerű író, Kőhalmi Zoltán lett a második, aki 46 milliós árbevétel mellett 22 millió nyereséget produkált.

A miskolci humorista, Aranyosi Péter két cégén keresztül összesen 45 milliós forgalmat és 33 milliós profitot termelt.

Kiss Ádámnál 42 milliós bevétel és 22 millió nyereség az eredmény, míg Dombóvári István 12 millió forint forgalmat produkált, és kétmillió nyereséget.stand up 

Ezek a bevételek azonban eltörpülnek az amerikai stand up nagyágyúk keresete mellett. A Forbes legutolsó, 2019-es listája szerint Kevin Hart 59 millió dollárt keresett egy év alatt, Seinfeld 41 milliót kapott. A bronzérmes Jim Gaffigan 30 millió dollárral fért fel a dobogóra, Trevor Noah 28 millióval csúszott le épphogy.

Mindezek alapján kijelenthető, a humorista fellépők ára a tengerentúlon jóval borsosabb. Ha a stand up fellépők árait nézzük, a magyar humoristák olcsó áron vállalják a humorista műsorokat és fellépéseket amerikai kollegáikhoz képest. És az is biztosan kijelenthető, hogy a magyar stand up comedy humoristák árai jóval olcsóbbak Nyugat-Európai társaikhoz képest is.

De jöjjenek a humorista árak!

Általánosságban elmondható, hogy egy Showder Klub humorista gázsija (pár kivételtől eltekintve) két-háromszázezer Forintnál kezdődik. De a legnépszerűbb fellépők elkérhetnek akár öt- hatszázezer Forintot is egy 30-40 perces műsorért. A stand up humoristák önálló 60-80 perces estjeinek árai pedig még ennél is magasabbak lehetnek. 

A humorista ára természetesen annál drágább, minél többet kell utaznia a fellépőnek, hiszen a legtöbb stand up comedy előadó a tiszteletdíj mellé kilométerenként 100-120 forint útiköltséget is felszámít. Sőt, számos előadó és rendezvényszervező esetében ezekre az árakra rájön még a 27% ÁFA is, így alakítva ki egy-egy humorista végleges árát.

A népszerűségnek ára van, ezért a legfelkapottabb stand up comedy előadókat meg kell fizetni.

Stand up comedy humoristák, Showder Klub fellépők rendelése, a Comedy Central, a Rádiókabaré, és a Dumakabaré humorista előadói. ARANYOSI Péter, BADÁR Sándor, KŐHALMI Zoltán, FÁBRY Sándor, ARADI-VARGA Show, BADÁR Tamás, BELEZNAY Endre, MAKSA Zoltán, Lorán Barnabás TRABARNA, REKOP György, SOMOGYI András parodista, BRUTI, KERTÉSZ Ricsi, BACH Szilvia, ÉLES István, FORGÁCS Gábor, IHOS József, és még sok kiváló Showder Klub humorista és a Rádiókabaré fellépő rendelése, valamint feltörekvő humortitánok műsorai, rendezvényre szabott ajánlattal. Válogasson a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré legismertebb humoristái közül! 

Hogyan rendelhet megfizethető áron humor műsort?

Mitől lesz mégis olcsóbb egy humorista?

Természetesen ezekből a magas árakból le is lehet faragni. 

Pontos árat a stand up humorista fellépők műsorára a rendezvény ismeretében tudunk adni.

Keressen bennünket telefonon, vagy töltse ki online árajánlatkérő űrlapunkat, adja meg a tervezett rendezvény időpontját, helyszínét (település), típusát, a kiválasztott humoristát/humoristákat, és munkatársunk elküldi Önnek árajánlatunkat.

Kérjen árajánlatot most stand up humoristák műsoraira!

 

Stand up comedy humorista rendelés: ARANYOSI Péter, BADÁR Sándor, KŐHALMI Zoltán, FÁBRY SándorARADI VARGA Show, SZIKRA László, SOMOGYI András, BELEZNAY Endre, MAKSA Zoltán? Stand up comedy humoristák, ShowderKlub fellépők, Rádiókabaré előadók műsorának megrendelése a legkedvezőbb áron, közvetlenül a humoristáktól. Önálló estek és több szereplős stand up comedy műsorok városi rendezvényre, falunapokra, születésnapokra, esküvőre, céges rendezvényre, bálakra. Humorista rendelés egyszerűen, és gyorsan.

Stand up humorista rendelési árlista villámgyorsan!

Válassza ki kedvenc humoristáját rendzvényére, és kérje ingyenes árajánlatunkat! 

Az önálló műsorok 30-40 percesek. A humoristák műsorai tetszőleges összeállításban is megrendelhetők.
Ürmös Zsolt

Ürmös Zsolt

Humorista, Stand Up Brigád társulatvezető
06-30-548-5828
musorrendeles@standuphumoristak.hu

Stand Up Brigád logó
Dumakabaré logó