Aranyosi Péter önálló estje

Befejeződött az  Aranyosi 50! – Aranyosi Péter születésnapi önálló estjének országos turnéja.

A humorista erről így írt közösségi oldalán: „Szegeden volt az utolsó Aranyosi 50 showműsor, nagy hangulatban! 8 helyszínen adtam elő, ahol volt jó videó és hangtechnika. Készítettünk videó felvételt is, ami néhány hét múlva megtekinthető lesz. Köszönöm a jókívánságokat, azt hiszem, ezt a fél évszázadot sikeresen megünnepeltük!”

Aranyosi Péter humorista, a tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré volt munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől.

Aranyosi 50! – Aranyosi Péter születésnapi önálló estje

A Showder Klub humoristája idén ünnepelte 50. születésnapját, méghozzá egy igazán fergeteges születésnapi turnéval, ahol vendégei segítségével visszapillant az első félszáz évére. A két óra jó hangulat garantált! És igaz a hír, érkezik Sziklai Tibor is!

Péter, a születésnapi önálló estjét még a tavasz folyamán külföldi helyszínekre is elviszi. például Londonba és Zürichbe, de a hazai színpadokon már csak az új önálló estjével, a Mesteremberekkel lesz látható.

Mesteremberek – Aranyosi Péter önálló estje

Új önálló esttel tér vissza Aranyosi Péter a pandémia után, Mesteremberek címmel. A mesterembereket tágabb értelmezésbe helyezve beszél majd orvosokról, szippantósokról, szakácsokról és rólunk, kik élvezzük, és néha elszenvedjük a „mesteremberek” és saját magunk csetlését botlását az életünk munkaterületein. Tehát előre a kombináltfogókkal és malteros vödrökkel!

Aranyosi Péter korábbi önálló estjei:

Borsodi homályos – Aranyosi Péter önálló estje

Országszerte nagy sikerrel futó „Négybetűs szavak” című önálló estjén felbuzdulva, új önálló esttel jelentkezett Aranyosi Péter. A négybetűsben gyerekkoráról, szüleiről, iskoláiról, munkahelyeiről mesélt, és a kezdő humorista nehézségeivel foglalkozott. Az új est – ahogy a címe is sugallja – inkább a „Provinciákról” érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és társai átfolyják a történeteket! Visszatérnek a színpadra a régi jó „Miskolci arcok” Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

Négybetűs szavak – Aranyosi Péter önálló estje

Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményei diaképes vetítés formájában. „Egy kedves újságíró hölgy interjút készített velem. Az egyórás nagyinterjú után csak annyit mondott, Péter észrevetted, hogy mindent, amit szeretsz, négybetűs szavakkal ki lehet fejezni. Például foci, cici, töri, tank… stb. Annyit mondtam, hogy még a hősök is, csak az öt betű. Mire a hölgy mondta, hogy nem, hiszen angolul hero.”

Aranyosi Péter önálló estje, és Vida Péterrel közös estje is megrendelhető IDE KATTINTVA!

Aranyosi Péter önálló est