Aranyosi Péter új szerepben

Aranyosi Péter, a Showder Klub népszerű stand up comedy fellépője és humorista társa Bagi Iván, rendhagyó sétaforradalomra invitálta a nézőket március 15-én. A két Karinthy-gyűrűs humorista ellátogatott a történelmi esemény ikonikus helyszíneire, hogy felidézzék a történteket.

Több olyan dolgot is említettek, ami nem úgy zajlott a forradalom napján, ahogy azt sokan tudják. Petőfi például nem szavalta el a Nemzeti dalt a Nemzeti Múzeum előtt, mert azt már korábban négyszer is megtette, és Táncsics Mihály sem volt jelen a Nemzeti Színháznál, amikor a nép mindenáron látni akarta őt, ezért egy színész arcát elmaszkírozták, aki kiállt a tömeg elé. 

Nem jellemző, hogy két humorista videója bekerül a történelem oktatásba. Bagi Iván és Aranyosi Péter formabontó videója hamarosan a történelemórákon is „felbukkanhat”. 

A videó megjelenésének napján a reggelt azzal kezdtem, hogy elküldtem húsz barátomnak, ismerősömnek. Kivétel nélkül mindenki visszajelzése pozitív volt.  Pont ez lett volna a célunk, hogy elnyerjük a nézők tetszését korosztálytól függetlenül – nyilatkozta a Borsnak Aranyosi Péter.
A Showder Klub népszerű humoristája azt is elmondta, hogy közösségi oldalán is számtalan visszajelzést kapott ma is történelemtanárként dolgozóktól volt kollégától, hogy annyira tanulságos, érdekes a produkció, hogy mindenképpen fogják használni az órákon, mert a diákoknak nagyon hasznos lesz a videó a tanulás szempontjából.

Aranyosi Péter humorista és Bagi Iván