Bödőcs Tibor humorista új műsora

Bödőcs Tibor – az ország legnépszerűbb humoristája – tavaly áprilisban jelentette be, hogy alkotói szabadságra vonul, egy „új műsor, esetleg új könyv reményében”. A stand up humorista friss Facebook-bejegyzése szerint, a szünet 2023 márciusáig tart, ugyanis a humorista ekkor tér vissza egy új, önálló esttel.

Az ország legnépszerűbb stand up humoristájának Barbárglamúr című estjének bemutatója március 25-én lesz a Dumaszínházban.

Bödőcs Tibor a közösségi média bejegyzésben azt is bejelentette, hogy a bemutató előadást megelőző teszt előadások és a budapesti bemutató után turnéra is indul az országban a legújabb önálló estjével.

„Kedves nézőim, rég találkoztunk. Hiányoznak. Márciusban Újra Kezdjük? Ahogy szoktam, tesztrepülésekkel indítom új, Barbárglamour című, önálló estemet. Aztán turnéra indulok. Ha van kedvük, jöjjenek!” – írta közösségi oldalán a népszerű humorista, Bödőcs Tibor.

Az első előadásokra „természetesen” pillanatok alatt elfogytak a jegyek, de a további eladások időpontjai hamarosan felkerülnek a Dumaszínház, és Bödőcs Tibor saját szervezésű estjeinek tixa oldalára.  

„Forr az anyag. Alakulnak a motívumok. A gyermekkori élményeimről készült vázafestményektől a hazafias és bordalokig sok minden kavarog bennem. A világ eseményeit is érintem majd, meg sok mindent, amiket nem tudok nem érinteni – ezekből fog összeállni az est.”
– mesélte el Bödőcs Tibor új stand up comedy estjéről.

Barbárglamour  est megtekinthető a 6szín Teátrumban, a Corvin Dumaszínházban, az Átriumban és az UP Újpesti Rendezvénytérben, majd pedig országszerte!

Bödőcs Tibor humorista