Somogyi András megrendelése

Somogyi András stand up comedy humorista napjaink legnépszerűbb parodista előadója. Műsorában kiváló elegyíti a stand up comedy és a paródia elemeit. Műsora mind a fiatal, mind az idősebb korosztály számára remek szórakozást biztosít.


A Showder Klub fiatal humoristája 2006-ben tűnt fel először a Magyar Rádió által megrendezett Humorfesztiválon.


Somogyi András humorista a  Rádiókabaré, a Showder Klub és számtalan szórakoztató műsor állandó szereplője. Önálló stand-up comedy, és paródia műsorával a Stand Up Brigád rendszeres fellépője. Műsorában egymaga idézi fel Kasza Tibi, Kajdi Cyla, Győzike, Friderikusz Sándor, Gyurcsány, Orbán, Csernus doktor, és még sok-sok sztár jellegzetes karaktereit, mimikáit, és főleg hangjait.


Somogyi András humorista paródia videói hatalmas népszerűségnek örvendenek a legnagyobb videómegosztó portálokon és a közösségi oldalakon. “Taxis videói”, a humorista által alakított karakterek és “Taxis Józsi” főszeplésével, néhány hét alatt elérik a milliós megtekintéseket  

 

Somogyi András megrendelése. 

Somogyi András humorista 30-40 perces műsorát minden rendezvényre ajánljuk, legyen az  falu- vagy városnap, fesztivál, születésnap, esküvő, vagy céges rendezvény. 


Somogyi András műsorának megrendelése ingyenes ajánlattal:

Somogyi András műsorrendelés: kattintson az „Online árajánlat kérés” gombra, és töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, és mi egy órán belül megküldjük ajánlatunkat.

Vagy hívja munkatársunkat a 06-30-548-5828 telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt a musorrendeles@standuphumoristak.hu e-mail címre.